Edirne’de çekilen Kara Tahta uzatıldı ama final çok da uzak olmayabilir!

0

?????????????????????????????????????????????????????????

Edirne’de çekilen Kara Tahta uzatıldı ama final çok da uzak olmayabilir!

 
  • Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, onuncu bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin final yapmasına karar verilmişti ama sonrasında bu karardan vazgeçildi ve bir süre daha devam etmesi daha mantıklı bulundu.

Edirne’de çekimleri devam eden dizide ki bu durumu Miray Daner de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile doğruladı. Dizinin yaz ayları içinde devam etmesi bekleniyor ama finalin de çok uzak olmadığı yönünde değerlendirmeler var. Kara Tahta dizisinin ne kadar süreceği henüz net değil  yayınlanacak olan Kara Tahta’nın yeni bölümünde neler olacak?  İşte detaylar:

“Irmak’ı Atlas’a isteme merasimi Aylin’in konuşmasıyla büyük bir coşkuya dönüşür. Arif hemen Sevgi’yi arar, müjdeyi ise Aylin telefonda annesine verir. Irmak ve Atlas cephesinde her şey yolundayken Bekir, hapishaneye girmemek için tüm gücünü kullanır. Kartal, yapayalnız kaldığını düşünür ve Cafer ona kol kanat gereceğini söyler. Kartal’ı bu kötü günlerin içinden çekip alacak kişi ise Atlas olacaktır.

Bekir’in mahkemesinde Hikmet ik defa cübbesini giyer ve kim olduğunu ilk kez söyleyerek Cafer’i savunur. Duruşmanın sonucu ise büyük bir şaşkınlığa sebep olur.

Atlas ve Irmak ise belki de en büyük sınavlarını Aylin konusunda vermek zorunda kalırlar.”

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor. Konuk oyuncu olarak Öykü Ellibir’in de rol alması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir