Edirne’de dengesini kaybeden Avukat Eral 5’inci kattan düştü öldü

0

  • Edirne’de bir iş merkezinde feci bir kaza meydana geldi. Olayda iddiaya göre Ünal Eral adlı avukat 5’inci katta pencereyi kapatmaya çalışırken dengesini kaybederek beton zemine düştü. Eral hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Edirne’de bir iş merkezinin 5’inci kat penceresinden düşen, Tekirdağ Çiftlikönü Mahallesinden Emekli PTT Şefi Merhum Cemal Eral In Torunu, Em. Top Alb. MHP Tekirdağ Eski İl Bşk. Yüksel Eral In Oğlu, Tekirdağ Barosu Avukatlarından Av. Sebahattin Eral’ın Yeğeni, Edirne Barosu Avukatlarından Ünal Eral (55), hayatını kaybetti.

Olay, 12 Temmuz saat 03.00 sıralarında Abdurrahman Mahallesi Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turhan Caddesi’ndeki iş merkezinde meydana geldi.

Edirne Barosu’na kayıtlı avukat Ünal Eral, iddiaya göre, ev olarak da kullandığı 5’inci kattaki ofisinin mutfak penceresini açmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Eral, beton zemine düştü. İhbarla gelen ekipler, Eral’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin