ETUS Başkanı Giyik Güven Oyu Alamadı

0

ETUS Başkanı Hakan Giyik güven oyu alamadı.

ETUS Başkanı Hakan Giyik güven oyu alamadı.
  • Edirne’de S.S.19 No’lu Serhat Birlik ETUS Mini Midi Otobüs ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin (ETUS) seçimsiz mali genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Kooperatifin Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde bulunan binasında düzenlenen mali genel kurulda, gündem gereği yönetim ve denetim kurulu raporları ile bilanço görüşüldü. Ancak, kooperatif üyeleri raporlar ve bilançoya tepki gösterdi ve bu nedenle raporlar ile bilanço oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Mali genel kurula katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın da üyelerin tepkisiyle karşılaştı. Akın, genel kurulda konuşmak isterken, kooperatif üyelerinin tepkisiyle karşılaşarak salonu terk etmek zorunda kaldı. Akın’ın genel kurulda kısa bir konuşma yaptığı belirtildi.

Mali genel kurulun ardından ETUS Başkanı Hakan Giyik, olağanüstü seçimli genel kurul kararı alacaklarını açıkladı. İbra edilmeyen raporlar ve bilanço üzerine konuşan Giyik, üyelere seslenerek, “1 ay sonrasına olağanüstü seçimli genel kurul kararı alıyoruz. Ben yönetim kurulu başkanlığını bırakacağım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir