Türk Ocakları’nın 112. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

0

Türk Ocakları'nın 112. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Cengiz Gültekin
Turan Devletleri Federasyonu
Genel Başkan Yardımcısı

Sevgili Türk Ocakları Ailesi,

Bugün gururla kutladığımız Türk Ocakları’nın 112. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle, büyük bir heyecan ve coşkuyla bir araya geliyoruz. Köklerimizden aldığımız güç ve ilhamla, yıllar boyunca Türk kültürüne ve milli değerlere olan bağlılığımızı daha da güçlendirerek yolumuza devam ettik.

Türk Ocakları, Türk milletinin manevi mirasını koruyan, kültürümüzü yaşatan ve gelecek nesillere aktaran bir çınardır. 112 yıldır aydınlık geleceğimize olan inancımızı ve kararlılığımızı hiç kaybetmedik. Türk Ocakları’nın her bir mensubu, bu kutlu çatı altında Türk milletinin birer neferi olarak bir araya gelmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Geçmişten aldığımız ilhamla, geleceğe umutla bakıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak, Türk kültürünü zenginleştirmek ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yolda yürürken, her zaman daha ileriye, daha güçlüye doğru ilerlemek için birlikte omuz omuza olacağız.

Türk Ocakları‘nın 112. Kuruluş Yıldönümü ‘nü en içten duygularla kutluyor, bu mübarek çatı altında bir araya gelmemizi sağlayan tüm değerli mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte nice yıllara!

Saygı ve sevgilerimizle,

Cengiz Gültekin

Turan Devletleri Federasyonu

Genel Başkan Yardımcısı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir