SAYIN SERPİL BAHÇELİ HANIMEFENDİ’YE RAHMET VE VEFA
MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ablası, hayırsever kişiliği ve örnek duruşuyla tanınan Sayın Serpil Bahçeli’nin aziz hatırasına ithafen hazırlanan vefa ve başsağlığı görseli.

SERPİL BAHÇELİ HANIMEFENDİ’YE RAHMET VE VEFA
• MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin kıymetli ablası, iyilikseverliği, yardımsever kişiliği ve insanlara gösterdiği içten yakınlıkla tanıdığımız Sayın Serpil Bahçeli Hanımefendi’nin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim.
İYİLİĞİYLE İZ BIRAKAN KIYMETLİ BİR İNSAN
Sayın Serpil Bahçeli Hanımefendi, benim için yalnızca Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ablası değil, şahsen tanıma imkânı bulduğum, gönül zenginliğine ve yardımseverliğine yakından tanıklık ettiğim kıymetli bir büyüğümüzdür.
Kendisini tanıyanların bildiği gibi, Bahçeli ailesinin hayır işlerinin yürütülmesinde sorumluluk üstlenen, ihtiyaç sahiplerine uzanan yardım elinin ardında büyük emek veren, iyiliği gösterişten uzak bir anlayışla yaşatan değerli bir insandı.
Onun anlayışında iyilik, karşılık beklemeden paylaşmak; yardımseverlik ise insanın zor gününde yanında olabilmekti.
Türk milletinin köklü dayanışma geleneğini, aile bağlılığını ve yardımlaşma kültürünü hayatında yaşatan Sayın, Serpil Hanımefendi’nin ardından yalnızca güzel hatıralar değil, insanların gönlünde yer etmiş iyilikler de kalacaktır.
İnsanın gerçek mirası, geride bıraktığı maddi değerlerden önce dokunduğu hayatlar, kazandığı gönüller ve ardında bıraktığı hayır dualarıdır.
SAYIN DEVLET BAHÇELİ’YE VE AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI
Bir aile büyüğünü kaybetmenin acısını hiçbir söz bütünüyle dindiremez. Hele ki hayatı boyunca ailesine bağlılığıyla, insanlara gösterdiği yakınlıkla ve hayır çalışmalarıyla iz bırakmış bir insanın yokluğu, geride kalanlar için derin bir özlem olur.
Bu acı günde, başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere Bahçeli ailesinin bütün fertlerine, yakınlarına ve sevenlerine en içten başsağlığı dileklerimi iletiyorum.
Rabbim merhume Sayın Serpil Bahçeli Hanımefendi’nin hayırlarını kabul eylesin, iyiliklerini kendisine ebedî bir güzellik olarak karşılıklandırsın.
Kendisine Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine sabır ve dayanma gücü diliyorum.
Mekânı cennet, makamı âli, ruhu şad olsun.
Saygı, rahmet ve dualarımla.
Cengiz GÜLTEKİN
Turan Devlet Teşkilatı Başkanı
Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Başkanı
MHP Edirne Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu İl Yöneticisi
2 Kasım 2026 – Edirne