• Saadet Partisi Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Yalçınkaya, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığına teslim ederek, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı. “Edirne Belediyesinin imkanlarını yandaşlarımıza sunmayacağıma, ya da belirli bir zümrenin kalkınması için kullanmayacağıma söz veriyoruz.” dedi.

Saadet Partisi’nde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev almış isimlerden biri olan ve Edirne’nin sevilen simalarından olan Faruk Yalçınkaya, “Belediyeciliği rutin işlerden ibaret görmeyip sosyal belediyecilik anlamında kalplere dokunmak gerekir. Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevgi işi, Hak’kın evi gönüllerdir, gönüller almaya geldik. Bizim şiarımız budur. Gönülden çalışacak ve gönüller yapacağız. Halkımızın talepleri, önerileri bizim için çok önemli. Her birini ayrı ayrı dinleyip, taleplerini yerine getirmeye çalışacağız. Hemşehrilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturabilmek bizim en büyük gücümüz olacak. Hizmet önemli ama halkın gönlünü kazanmak daha önemli. Bir insanın gönlüne giremiyorsanız şehri inşa etmenin bir anlamı yok.” dedi.

Yalçınkaya: “Milli görüş belediyeciliği aşk belediyeciliğidir. Bizler aşkla, azimle ve tüm gayretlerimizle yorulmadan, bıkmadan bize verilen bu imkanı gecemizi gündüzümüze katarak yerine getireceğiz.  Ayrıca Edirne’nin imkanlarını yandaşlarımıza sunmayacağıma, ya da belirli bir zümrenin kalkınması için kullanmayacağıma, Edirne’nin tüm imkanlarını ilçemizin kalkınması ve güzelleşmesi için kullanacağıma söz veriyorum. Saadet Partisi ile Belediye yönetimine başladığımızda ve bittiğinde mal varlığımızda da artış olmayacağının bilinmesini istiyoruz.

Saadet Partisi Belediyeciliği ile Milli  Görüş Belediyeciliği ile Edirne’yi hem maddi hem de manevi olarak kalkındıracağımıza, israf etmeyeceğimize, lüks arabalara binmeyeceğimize ve lüks içinde yaşamayacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir