Filiz Gencan Akın, Edirne’de Gece-Gündüz Hız Kesmeden Seçim Çalışmalarında

0

  • Haber Metni Düzenlemesi: Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geceleri de gündüzleri gibi yoğun bir tempoyla vatandaşlarla buluşarak projelerini aktarıyor ve onların taleplerini dinliyor.

Bostanpazarı ve Uzunkaldırım’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Akın, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Akın, Sevgi Kart Projesi ile ilgili olarak yerel esnafı desteklemeyi teşvik ediyor ve her ay 2000 TL’lik alışveriş desteği sunacaklarını açıkladı.

Akın’ın seçim çalışmalarına olan yoğunluğu, Gezici Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankette de yansıdı. Ankete katılan Edirnelilerin %45,6’sı Akın’ı tercih ettiklerini belirtirken, %45,6’sı da onu Edirne Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ifade etti.

Akın’ın Edirne’deki destekçileri, uzun yıllardır kesintisiz olarak CHP bayrağının dalgalanmasını ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmayı sürdüreceklerini belirtiyorlar.

Akın’ın ziyaretleri arasında Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Tunca ve yönetimini ziyaret ederek tarım ve hayvancılık sektöründeki sıkıntıları dinlemesi de dikkat çekti.

Akın, seçim çalışmalarında basın mensuplarının da önemine vurgu yaparak, onların önerilerine ve eleştirilerine kulak vereceklerini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir