İba, Esenkal ve Posta Güvercinlerine Misafir

0

  • Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Mümine Esenkal’ın daveti üzerine öğretmenlerle bir araya gelen İba, daha sonra ise Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Memduh Mazlum ve yönetimiyle bir araya geldi. 

 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor. Vatandaşlar ve esnaf tarafından ilgiyle karşılanan İba, kimsenin davetini kırmıyor, hatta bazen gittiği ziyaretlere tekrardan icabet ediyor.  

 Adaylığının açıklanmasının ardından gece gündüz demeden aralıksız olarak ziyaretlerini sürdüren İba, il yönetimi ve partililerle yaptığı istişare toplantıları sonrası kapı kapı dolaşarak talepleri dinliyor.  “Hayatın her alanında örnek olan öğretmenlerimizle bir arada olmak çok güzel” 

Edirne’nin eğitim hayatına katkı sunmuş değerli öğretmenlerden birisi olan Mümine Esenkal’ın daveti ile, yeni nesilleri yetiştirmek için emek veren kıymetli öğretmenlerle bir araya gelen İba, “Tecrübeleri, işlerine ve Cumhuriyetimize bağlılıkları ile hayatlarının her anında daima örnek olmaya devam eden kıymetli eğitimcilerimizle olmak, çok değerli ve güzeldi. Bu güzel davet ve kıymetli sohbet için her birine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 Buradaki ziyaretinin ardından Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Memduh Mazlum ve yönetimiyle bir araya gelen İba, her kesimden Edirnelinin hobilerini sürdürmeleri için ellerinden gelen tüm imkanları sağlama amacında olduklarını belirtti. 

 Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Memduh Mazlum’dan yapılan çalışmalar ve etkinliklerle ilgili bilgi alan İba, hobi amaçlı derneğe katılan Edirnelilerin taleplerini dinleyerek not aldı.  

Karşılıklı sohbet eşliğinde geçen ziyarette hayata geçirmeyi düşündükleri çalışma ve projelerle ilgili bilgi veren İba, kuş sevdalılarına destek olacak projelere de yer vereceklerini ifade etti.  

 “Vatandaşlarımızın beklentileri her şeyin üstündedir”

Güvercinlere canları gibi bakan Edirnelilerden bu işin inceliklerini öğrendiklerini söyleyen İba, “Edirne’mizde her kesimden hemşehrilerimizin hobilerini sürdürmeleri için, elimizden gelen tüm imkanları sağlamak amacındayız. Hayat, renkleriyle güzel. Osmanlı’nın başkenti bu kadim şehir Edirne’mizde her bir hemşehrimizin istek ve beklentilerine çözüm üretmek için bir yola çıktık. Bizler için vatandaşlarımızın beklentileri her şeyin üstündedir. İnşallah daha güzel bir Edirne için hep birlikte çıktığımız bu yolda zafere ulaşacağız. Projelerimizi de vatandaşlarımızın isteklerine göre hazırlamaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Edirne Posta Güvercinleri Sevenler ve Yetiştirenler Derneği Başkanı Memduh Mazlum ve yönetim kurulu üyeleri, İba ve beraberindeki heyete teşekkür etti. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir