İba, DSİ 11. Bölge Müdürlüğü ve Esentepe Esnafı ile Hemhal Oldu

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba ziyaretlerine devam ediyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İba, DSİ 11. Bölge Müdürlüğü, Esentepe Mevkii’ndeki esnaf ve hane ziyaretleriyle programını sürdürdü. 

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, kentte adım atmadık yer bırakmıyor. 

16 Şubat Cuma günü programı kapsamında ilk olarak DSİ 11. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden İba, Faruk Yücegök ve kurum personeliyle bir araya geldi. 

Ziyarette fikir alışverişinde bulunan İba, ziyaretle ilgili “Hem görüş alışverişinde bulunduk, hem de çalışmalarında kolaylıklar diledik. Nazik ev sahiplikleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

İba, daha sonra Esentepe Mevkii’ndeki esnafı ziyaret etti. 

Kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet eden İba, “Ailesinin geçimi için emek veren ve Edirne’mize hizmet eden esnafımızın işlerini kolaylaştıracak; pek çok konuda ihtiyacını duydukları hizmetleri yerel yönetim eliyle sağlayacağız. ‘Hep Birlikte Edirne’ diyerek yürümeye devam.” Şeklinde konuştu. 

Ardından hane ziyaretlerine geçen İba, ilk olarak Şükrüpaşa Mahallesindeki vatandaşların evlerine misafir oldu. 

Özlem ve İlke Ocan’ın evini ziyaret eden İba, çifte misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Vatandaşlarla iç içe olmanın önemine vurgu yapan İba, Edirne’ye değer katacaklarının altını çizdi. 

Son olarak Şükrüpaşa Mahallesi sakinlerinden Makbule Çelik’in evine misafir olan İba, ”Güzel bir akşam sohbetine ortak olduk. Fikirlerini, duygularını bizlerle paylaşan; bizlere gönüllerini açan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir