İba, “Daha çok yeşil alan, daha temiz bir hava solumak için”

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda dernek ve esnaflarla bir araya gelen İba, saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda dernek ve esnaflarla bir araya gelen İba, hız kesmeden saha çalışmalarına devam ediyor. 

Eski Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, “Hava soğuk, işleri ağır, ancak hepsinde emekleriyle ve alın teriyle geçimlerini kazanmanın huzuru var. Bize olan destekleri, bizlerle paylaştıkları görüşleri çok kıymetli. Hepimiz için daha güzel bir Edirne’yi birlikte, omuz omuza kuracağız.” dedi. 

Ardından Esra ve Güray Karaman çiftinin nikah törenine katılan İba, çifte mutluluklar dileyerek yeni yuvan kuran çiftlere de kolaylıklar ve iki cihan saadeti diledi. 

Olin Yağ Fabrikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Edip’in ablası merhume Fatma Mine Özgenç’in cenaze törenine katılan İba, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. 

“Daha çok yeşil alan, daha temiz bir hava solumak için”

Daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şükrüpaşa Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İskender Demirci ve dernek üyeleriyle bir araya gelen İba, “Hemşehrilerimin gösterdikleri katılım ve bizlere verdikleri yürekten destek için çok teşekkür ediyorum, eksik olmasınlar. Sözümüzü de verdik. Yeşil alanlar ve kamelyalar bizden; börekler mahalle sakinlerinden. Daha nice buluşmalarımız olacak. Daha çok yeşil alan, daha temiz bir hava solumak için.” şeklinde konuştu. 

“Edirne’miz için, tek yürek olacağız” 

Ardından Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden İba, “Bize olan güveniniz, bizimle birlikte paylaştığınız heyecanınız ve coşkunuz çok güzel ve çok değerli. Aynı ruhla, aynı coşku ve gönül birliğiyle, Edirne’miz için, tek yürek olacağız.” İfadelerini kullandı. 

“Süper Amatör Lig’deki tek köy takımı” 

Süper Amatör Lig’deki tek köy takımı, Osmanlıspor’un gelenekselleşen yardım ve dayanışma yemeğine katılan İba,  “Kulübümüze destek için düzenlenen müzayedede, bir futbol topunu da biz aldık. Fakat eve götürmek yerine, topun hakkını vermeye söz veren Kıvanç Yavrumuza hediye ettik. Tabii ki çok sayıda gol sözü de alarak.” dedi. 

Spor faaliyetlerini daima destekleyeceklerini dile getiren İba, “Amatör Spor Kulüpleri, bir şehrin olmazsa olmazlarındandır, gençlerimizin sağlıkla geleceğe yürümesine katkı sunan spor kulüplerimizle dayanışma içinde olacak; bu önemli spor faaliyetlerini daima destekleyeceğiz.” şeklinde konuştu. 

 “Gerçek hizmet belediyeciliğini getireceğiz” 

Daha sonra Trakya Anadolu Birlik Derneği Başkanı Süleyman Kaçan ve yönetimiyle bir araya gelen İba, derneğin bulunduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki hemşehrilerle de sohbet etti. 

İba, isteklerini ve sıkıntılarını not aldıklarını belirterek her mahalle gibi bu mahalleye de gerçek hizmet belediyeciliğini getireceklerini vurguladı. 

“Hepimiz için, şehrimizi güzelleştirecek, geliştireceğiz” 

Son olarak Babademirtaş Mahallesi’ndeki  İhsan ve Ayhan Işık çiftinin evlerine misafir olan İba, güzel sohbetlerinden  dolayı çifte teşekkür etti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir