“Edirne’yi en güzel ve yaşanılır hale getirmek için söz veriyorum”

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, saha ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren İba, talepleri ve önerileri dinleyip not alıyor.

İba, Medrese Alibey Mahallesi’nde ikamet eden Zümrüt ve Gürkan Kaba çiftinin davetleri üzerine evine konuk oldu.

Çiftin ailesi, dostları ve komşuları ile bir araya geldiklerini söyleyen İba, hoş sohbetler gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Her bir ev ziyaretleriyle Edirne’ye hizmet heyecanlarının ve arzularının perçinlenmekte olduğunu ifade eden İba, “hemşerilerimin, her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyorum, Edirne’yi en güzel ve yaşanılır hale getirmek için söz veriyorum.” Dedi.

“Hep birlikte Edirne’yiz”

Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Kurt’un evine misafir olan İba, misafirleri ile güzel bir akşam geçirdiklerini söyledi.

İba, Kurt ailesine misafirperverlikleri için teşekkürlerini sundu.

Herkes için en güzel Edirne’yi gerçekleştireceklerini belirten İba, “Hep birlikte Edirne’yiz…” dedi.

“Biz, Edirne’nin dertlerini ve ihtiyaçlarını vatandaşlarımızdan duyarak bugünlere geldik”

İba, Karaağaç Mahallesi’nde kahvehanelerde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek hayırlı işler diledi.

Ziyaretlere ve vatandaşlarla sohbetlere çok önem verdiklerini ifade eden İba, “Çünkü 5 yıldır, sokağın sesini duymak, hemşerilerimizin dertlerini ilk ağızdan dinlemek, bizim Edirne ile ilgili hayata geçirmemiz gereken proje fikirlerimizi olgunlaştıran esas kaynak oldu. Biz, Edirne’nin dertlerini ve ihtiyaçlarını; ilk ağızdan, bizzat hemşerilerimizden duyarak bugünlere geldik… Yolun buradan sonrasına da aynen böyle devam edecek, Edirne’yi hep birlikte geliştireceğiz!” dedi.

Edirne’nin yerel işletmelerinden ONDO Dondurmalarının sahibi iş insanı Hasan Konyalılar ve eşi Derya Konyalılar’ı Karaağaç yolu üzerinde yeni açacakları 4. Şubelerinde ziyaret eden İba, Büyük bir emekle, çok nezih ve şık bir mekânı açılışa hazır hale getiren Konyalılar Ailesi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti.

İba, bayrama kadar faaliyete geçecek olan mekânın Edirne’nin ağız tadına güzel bir katkı yaratacağını dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir