Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba

  • “İyi Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, Cumhur İttifakı’nın Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın Edirne Valiliği’nin Edirnespor’a yaptığı maddi yardımını kendisi yapmış gibi lanse ettiğini” söylemesi üzerine İba’dan Sedefçi’ye tepki geldi.

Cumhur İttifakı’nın Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba konu ile ilgili, “Şehrimizin ortak değerlerinden Edirnespor’umuzun içinde barındırdığı maddi imkanlar nedeniyle destek olmak adına bakanlığımızla görüşmeler gerçekleştirip, takımımızın sıkıntılarının rahatlamasına vesile olduk.

Gönlü büyük Edirnespor camiasının sosyal medya hesabından bize teşekkür etmesi hepimizi mutlu etti. İyi Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Sayın Hamdi Sedefçi’nin, Edirnespor camiasının bizde olan teşekküründen rahatsız oldu. Şahsımı geçtim en başta Edirnespor camiasına yapılan bir haksızlıktır. Hiçbir medya ortamında cebimizden desteklenmiş gibi bir ifademiz yoktur. Edirnespor camiamızın da böyle bir ifadesi olmamıştır. Takımımızın gösterdiği bu teveccüh bir incelik, bir nezakettir.

Bu dalgalanmalardan rahatsızlık duymak, siyaset üretmek gerekir. Zira Edirnespor tüm Edirne’miz için siyaset üstüdür ve kırmızı çizgimizdir.
Bu günü dek olduğu gibi bu günden sonra da Edirne’mizdeki profesyonel ve amatör tüm spor kulüplerimiz için elimizi taşın altına koymaya ve Edirne’mizi Türk sporunun önde gelenlerinden yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
şeklinde açıklamada bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir