Deprecated: jetpack_form_register_pattern işlevi, jetpack-13.4 sürümünden başlayarak kullanımdan kaldırıldı. Bunun yerine Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern kullanın. in /var/www/vhosts/sinirotesigazetesi.org/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Kafayı Çekti, Bayan Doktoru Dövdü, Ev Hapsi Aldı; Adalet Ahirete Kalmadı T.B.M.M. ye Taşındı – Sınır Ötesi Gazetesi

Kafayı Çekti, Bayan Doktoru Dövdü, Ev Hapsi Aldı; Adalet Ahirete Kalmadı T.B.M.M. ye Taşındı

0

Ev Hapsi Aldı; Adalet Ahirete Kaldı

Kafayı Çekti, Bayan Doktoru Dövdü
  • Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bayan doktor, hasta yakını tarafından dövüldü. Arş. Gör. Dr. Bilge Başar Özdeş döven erkeğin alkollü olduğu belirlendi. V. K. nın daha önceden de sağlık çalışanlarına saldırı ve hakaretten 3 ayrı suç kaydı olduğu, savcılık talimadı ile serbest bırakıldığı daha sonra savcılık talimatı ile terkar tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. 

(Haber, Servet Çalışkan) Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli Arş. Gör. Dr. Bilge Başar Özdeş, Dahiliye Yoğun Bakım Servisi’ndeki tedavisi sırasında hayatını kaybeden hastanın vefat haberini oğlu V.K’ya verdi.

Annesinin ölüm haberini alan V.K, Arş. Gör. Dr. Bilge Başar Özdeş’yü darbetti. V.K, polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan ölçümde V.K’nın 1.30 promil alkollü olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen V.K. çıkarıldığı hâkimlikçe ev hapsiyle cezalandırıldı. Daha sona savcılık talimatı ile tekrar tutuklanarak cezavine gönderildiği öğrenildi.

T.B.M.M.de Sağlık çalışanlarına hakaret ve fiziki darp edenlerle ilgili ayrıca acill bir çalışma başlatıldığı  öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir