Karaiğdemir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Turhallı Beyin Ramazan Bayramı Kutlama ve Teşekkür Mesajı

1

Karaiğdemir Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Turallı

Karaiğdemir Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Hüseyin Turallı

Değerli Karaiğdemir Mahallesi Sakinleri,

Ramazan Bayramı’nın sevincini ve mutluluğunu yaşadığımız bu özel günlerde sizlere en içten dileklerimle seslenmek istiyorum. Öncelikle, Allah’ın rahmet ve bereketiyle dolu olan Ramazan ayını huzur içinde geçirmemize vesile olan Yüce Rabbimize şükranlarımı sunarım.

Bu vesileyle, Karaiğdemir Mahallesi’nin sevgili sakinlerine, Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bu mübarek günlerin sizlere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. İnşallah, bu bayram coşkusunu sevdiklerinizle bir arada, sağlık ve huzur içinde geçirirsiniz.

Ayrıca, tekrar mahallemizin muhtarı olarak seçilmeme vesile olan siz değerli sakinlerime derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bana duyduğunuz güven ve desteğinizle bu göreve layık olmaya çalışacağımı bir kez daha taahhüt ederim. Sizlerle birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Karaiğdemir Mahallesi için çalışmaya devam edeceğim.

Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni eder, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi dilerim.

Bu vesileyle, bayramımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmak için düzenlenecek olan etkinliklere katılımınızı bekler, tüm mahallelilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım.

Saygılarımla,

Hüseyin Turhallı
Karaiğdemir Mahallesi Muhtarı

1 thought on “Karaiğdemir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Turhallı Beyin Ramazan Bayramı Kutlama ve Teşekkür Mesajı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir