Kardeşler eşin çocukları olursa, eş kadının nesi olur?

0

Kardeşler eşin çocukları olursa, eş kadının nesi olur?

  • Ankara’da görülen bir boşanma davası, akıllara durgunluk veren bir olayın ortaya çıkmasına neden oldu. S.K. isimli kadın, kardeşlerinin aynı zamanda eşinin çocukları olduğunu öğrendi!

Ankara Adliyesinde görülen bir boşanma davası, akıllara durgunluk veren bir olayın ortaya çıkmasına neden oldu! Dava dosyasına göre Vedat Ö. isimli şahıs uzun zamandır dayısının eşi olan kayınvalidesi S.K. ile yasak ilişki yaşıyordu. Üstelik Vedat Ö. ile S.K.’nin bu yasak ilişkiden dünyaya gelen iki çocukları vardı! Gelin bu akıllara durgunluk veren olayın detaylarına birlikte bakalım…

Çankırı iline bağlı bir köyde yaşayan Vedat Ö., 16 yaşındayken öz dayısının evine taşındı

Vedat Ö. 16 yaşındayken babasıyla yaşadığı bir tartışma üzerine dayısı M.K. ve ailesinin yaşadığı eve yerleşti. Ancak bir süre Vedat Ö. dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşamaya başladı.

Vedat Ö., ilerleyen yıllarda askerlik görevini tamamladıktan sonra Çankırı’ya döndü ve dayısı M. K. ile eşi S.K.’nin kızı olan F.Ö. ile evlendi. Çift, daha sonra Ankara’ya taşındı.

Vedat Ö.’nün, kayınvalidesi S.K. ile olan yasak ilişkisi yıllar boyunca devam etti!

Bu süre zarfında Vedat Ö. ile eşi F.Ö. iki çocuk sahibi oldu.  Ancak bir süre sonra çiftin evliliğinde bazı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Vedat Ö. ile F.Ö. boşanmak için mahkemeye başvurdu. İşte akıllara durgunluk veren çarpık ilişkiler yumağının detayları da bu sayede ortaya çıktı!

Vedat Ö. isimli şahsın, kayınvalidesi S.K. ile olan ilişkisinden de iki çocuğu vardı!

Yani Vedat Ö., kayınbiraderi ile baldızının babasıydı! Bir başka ifadeyle F.Ö.’nün kardeşleri, aynı zamanda eşinin çocuklarıydı! Vedat Ö. isimli kişinin ikisi eşi F.Ö.’den ikisi ise kayınvalidesi S.K.’den olmak üzere dört çocuğu vardı!

Yıllardır “enişteleri” olarak bildikleri kişinin babaları olduğunu öğrenen çocuklar, Vedat Ö.’ye babalık davası açtı! Öte yandan eşi ile Vedat Ö.’nün yıllar boyunca yasak ilişki yaşadığını öğrenen M.K.’nin ise S.K.’den boşandığı öğrenildi.

Kardeşlerinin, aynı zamanda eşinin çocukları olduğunu öğrenen F.Ö. büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirdi

F.Ö. bu ilginç olayla ilgili, “Boşanma aşamasında olduğum eşim, bana iki kardeşin aslında benim çocuklarım, deyince şok oldum. Kocam, annemle yıllarca yasak ilişki yaşamış. Eşim, kardeşlerimin babası çıktı.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir