Özsöker: “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK”

0

Özsöker: “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK”

Özsöker: “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK”

Özsöker: “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK”

Edirne’nin Babademirtaş Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Müjdat Özsöker iddialı olduğunu, Babademirtaş Mahallesi’nin bir ilki gerçekleştireceğini belirterek mahalle sakinlerinden oy istedi. Basında ve Sosyal medyadan adaylığını açıklayan Özsöker, muhtarlık maaşı ile ilköğretim öğrencilerine burs vereceğini belirtirken “MUHTARLIK EK İŞİM DEĞİL, TEK İŞİM OLACAK” sloganı ile yola çıktığını söyledi.

 “Mahallemizdeki sorunlarını, İnsanların sıkıntılarını çözmek, üst mercilere aracı olmak ve elimden gelenin fazlasını yapmak için varım.”dedi.

Özsöker: “Muhtar adaylığı düşüncesi, arkadaşlarımdan geldi. Bunu ailem ve akrabalarım destekledi. Komşularımızla, mahalle sakinleriyle de konuştuk. Her çevrenin çok mutlu olduğunu, desteklediğini gördüm. Mahallenin ağabeyleri, büyüklerim de aynı yönde destek vereceklerini söyledi. Madem Babademirtaş Mahallesi bana böyle bir görev verecek, benim bundan kaçma gibi bir durumum olamazdı.

Bugüne kadar mahallemize gerek muhtarlık, gerek azalık yaparak hizmet vermiş tüm ağabeylerime, kardeşlerime gönülden teşekkür ederim.

Seçildiğim takdirde yine onların tecrübesi ve fikirlerinden faydalanacağım. Çünkü büyüklere saygı, insanların bilgisinden, tecrübesinden istifade etmek, birlik içinde çalışmak mahallemiz için çok önemlidir.”dedi.

“Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak” sloganına da açıklık getiren Muhtar Adayı Müjdat Özsöker;”Bu sloganın açılımını yaparsak; Muhtarlık ciddi bir görevdir. Çünkü sorumlu olduğunuz mahallede ne kadar insan yaşıyorsa, ne kadar sorun varsa hepsinin çözümü için çareler üretmeli. Bunu yaparken de başka iş yapıyorsanız başarıyı yakalayamaz, sorunların çözümünü geciktirirsiniz. Allaha şükür ben emekliyim ve gayrimenkul gelirlerim var. Muhtarlık maaşımdan ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencilerine burs vereceğim.

“HALKIN YÜREĞİNE DOKUNAN BİR EKİBİMİZ OLACAK”

Bunun için iyi bir ekibiniz, iyi bir muhtar heyetiniz olmalı. Mahalleliyle toplantılar yaparak, herkesin kapısını çalarak onların isteklerini, sorunlarını ilgili kurumlara aktarmak asli görevimiz olacak. Bizim böyle bir muhtar heyetimiz olacak. Hayalim çok farklı, aktif, halkın yüreğine dokunan bir ekiple çalışarak insanların mutluluğunu görmektir.

Son olarak, Mahallemiz sakinlerinden bir insan olarak mahalleme hizmet etme fırsatı vermelerini rica ediyorum. Edirne’nin Osmanlılar tarafından fethedilmesinden sonra, yerleşmenin yoğun olduğu Kaleiçi bölgesi dışında yeni Mahalleler oluşturulmaya başlanmıştır. Dönemin ileri gelenleri tarafından kurulan bu mahallelerden biri de Babademirtaş Mahallesi’dir. Dünya mirası Selimiye Camii ve Külliyesi’nin de geçiş ve etkileşim bölgesi sınırlarında yer alan tarihi ve geleneksel özelliklerine sahip mahallemize ve mahallemizin sorunlarına hep beraber sahip çıkacağız.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir