Tokluoğlu’ndan İba’ya Gazi Osman Paşa tablosu

0

  • Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. ‘Hep Birlikte Edirne’ sloganıyla yola çıkarak çalışmalarına devam eden İba, kentte adım atılmadık yer bırakmıyor.

İlk olarak Tokatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Edirne Başkanı Sabri Yancı ve dernek üyelerini ziyaret eden İba, “Derneğimize ve Dernek adına bana Tokatlı Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa’nın tablosunu hediye eden MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’na teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ardından Edirne Diyarbakırlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kadri Şimşek’in kayınvalidesi ve Derya Şimşek’in annesi merhume Duru Ünal için taziye ziyaretinde bulunan İba, ailenin acısına ortak oldu.

İba, Merhumeye Allah’tan rahmet, tüm ailesine sabırlar diledi.

“Bizden de söz! Edirne’nin yollarını çiçek gibi yapacağız”

Daha sonra Direksiyon Usta Öğreticilerle bir araya gelen İba, Kadınların trafikte profesyonelce ve rahat sürüş yapabilmeleri için emek veren usta öğreticilerle sohbet etti.

Kadın sürücülerin rahat sürüş yapabilmeleri için çalışmalarının devam edeceğini belirten İba, “Edirne trafiğinde daha çok kadın sürücü göreceğiz. Bizden de söz! Edirne’nin yollarını çiçek gibi yapacağız!” ifadelerini kullandı.

“Gönül gönüle! Tertemiz, yemyeşil bir Edirne”

Son olarak Nişancıpaşa Mahallesi’nde İlknur Çetik’in evine misafir olan İba, ev sahibi ve misafirleriyle sohbet etti.

Edirnelilerin destekleriyle yürüdüklerini aktaran İba, “Kadınlarımızın desteği, gençlerimizin, yaş almış büyüklerimizin, çocuklarımızın kısacası tüm Edirne’mizin destekleriyle yürüyoruz.” Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir