Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çalışanlarına ve Bizleri Sıkıntılı Günlerimizde Yalnız Bırakmayarak Desteklerini Hissettiren Bütün Dostlarımıza Teşekkür Ederiz.

0

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çalışanlarına ve Bizleri Sıkıntılı Günlerimizde Yalnız Bırakmayarak Desteklerini Hissettiren Bütün Dostlarımıza Teşekkür Ederiz.

 

Annemiz Sebat Gültekin 6 Mayıs 2021 günü evde düşerek bacağını kırdı. Telefon ile aradığım 122 acil servis ambulans ile T. Ü. Tıp Fakültesi Acil Servisine götürdü. Acil servis personeli fevkalade gayret göstererek ilk müdahalesini yaptılar. İlk müdahalenin ardından hastamızı Ortopedi Servisine naklini yaptılar. Ortapedi Servisinin Doktor, hemşire ve personeli içtenlikle görevlerine yaparak ameliyata hazırladı.
09. 05. 2021 günü Dr. Öğretim Üyesi Murat Erem, Dr. Tuğrul Alver, Dr. Ahmet Kavruk, Dr. Oğuz Mertcan ve Dr. Cihan Ünyılmaz ile ekibinin katılımı ile Eşim Sebat Gültekin başarılı bir ameliyat geçirdi, birkaç gün sonra da taburcu oldu.
Gültekin ailesi olarak kendilerine çok teşekkür ederiz.
Annemiz Sebat Gültekin 14. 05. 2021 günü bu mide kanaması nedeni ile yine T. Ü. Tıp Fakültesi Acil Servisine kaldırıldı. İlk müdahale sonrası bir gece de yoğun bakımda kaldıktan sonra, Genel Cerrahi servisine kaldırıldı.
Genel Cerrahi Servisinin Doktor ve personeline de Gültekin ailesi olarak çok teşekkür ederiz.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin her yönden büyük ivme kazanmış olmasından dolayı, başta Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Başhekim Prof. Dr. Abdullah Taş, Ortopedı Ve Travmatolojı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Çopuroğlu, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan Coşkun olmak üzere bütün Doktor ve Sağlık Personeline çok teşekkür ederiz.

 

                             Eşi                                  Kızı                              Oğlu
                      Sami Gültekin                Dr. Filiz Gültekin            Cengiz Gültekin

Torunları
Tilbe Nil Köse & Doruk Özdilek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir