TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum’un İftar Buluşması

0

  • TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum, düzenlediği iftar programında üretim vurgusu yaparak ülkenin sahipliğini vurguladı. Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen etkinlikte iş dünyasının gelecek perspektifleri ele alındı.

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum, sahibi olduğu Havsa’da ki Onur Yemek Üretim Tesisinde iftar programı düzenledi.

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu iftar programında yaptığı konuşmada siyaset üstü bir STK olduklarına dikkati çekerken, ülkenin ekonomisine yön vererek alın teriyle para kazanan iş adamlarından oluştuklarını belirtti, “Türkiye’nin üretmeye ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Bu ülkede kimseyle sorunumuz yok, TÜMKİAD mensupları arasında ki değişik siyasi görüşler ve farklı kültürler bizim zenginliğimizdir. Bizler gibi görünüp bizler gibi olmayan insanların bu topraklar üzerinde, bu bayrak üzerinde oyun kurmasına asla izin vermeyeceğiz. Bizler bu güzel ülkenin sahibiyiz, güzelin kıymetini bilmemiz gerekiyor.” şeklinde konuştu.

TÜMKİAD Edirne Şubesi Başkanı Oğuz Kurum ise geleneksel iftar programında Edirnelileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu, iş insanları olarak üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

İftara İYİ Parti Milletvekili Mehmet Akalın, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin, Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük ve vatandaşlar katıldı.

Formun Üstü

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir