Yavuz Selim Korkmaz, Saadet’ten Aday Adayı

0

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Korkmaz, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığına teslim ederek, İl Başkanı Av. Sinan Tekin ile birlikte Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Korkmaz, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığına teslim ederek, İl Başkanı Av. Sinan Tekin ile birlikte Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.
  • Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Selim Korkmaz, evraklarını Saadet Partisi İl Başkanlığına teslim ederek, İl Başkanı Av. Sinan Tekin ile birlikte Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığını açıkladı.

Edirne’nin sevilen esnaflarından Yavuz Selim Korkmaz, “Edirne Belediyesini adaletle yönetmek için geliyoruz. Bize düşen halk için hizmet üretmektir. Şehrimizdeki bütün kimlikleri kucaklayacağız. Akraba ve yandaş için değil, Edirne için varız. Dezavantajlı gruplara öncelikli projeler üreteceğiz. Harcadığımız her kuruşun hesabını millete vereceğiz. Ve şehrimizi adaletle yöneteceğiz. Temel prensiplerimiz bunlardır. Biz elimizi taşın altına koyduk. Bu güzel şehri 5 yıl yönetmek için mührün bize teslim edilmesini bekliyoruz.” dedi.

Korkmaz açıklamasının devamında “Görev ve yetkilerimi çok iyi biliyorum. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.Maddesince Belediye Meclisin üyesi seçilince,

  1. a) Stratejik plân ile yatırım ve çalışma programlarını, belediye faaliyetlerinin ve personelinin performans ölçütlerini dikkate alacağım.
  2. b) Bütçe ve kesin hesabı kabul etmek, bütçede kurumsal kodlama yapılan birimler ile fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarmasını sağlayacağım.
  3. c) Belediyenin imar plânlarınının gelecek nesillerin yaşayacağı kriterlere göre kabul edilmesini sağlayacağım.
  4. d) Borçlanmaya karar vermek.
  5. f) Kanunlarda vergi, resim, harç ve katılma payı konusu yapılmayan ve ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için uygulanacak ücret tarifesinde adaletli olunmasını sağlayacağım.
  6. t) Mücavir alanlara belediye hizmetlerinin götürülmesini sağlayacağım.
  7. u) İmar plânlarında kişinin çıkarlarını değil, Edirne’nin çıkarlarının gözetilerek çıkarılmasını ve uygulanmasını sağlayacağım.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir