Ağayım diye gezenler Er Meydanına

0

Altın Kemerli Kırkpınar Ağası Seyfettin Selimden 663’e ₺ 22 milyon

Altın Kemerli Kırkpınar Ağası Seyfettin Selimden 663’e ₺ 22 milyon
  • Kırkpınar Ağası Selimden 663’e ₺ 22 milyon

662. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim 663. Kırkpınar Ağalık İhalesine hazırlanırken, bu yıl ki Kırkpınar Ağalık İhalesi’nin bedelinin en az 22 milyon TL olması gerektiğini söyledi.

Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde 14 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve 3 altın kemerin ebedi sahibi 662. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, 662. Kırkpınar Güreşleri’ni değerlendirdi. Sarayiçi Er Meydanı’nın kıran güreşlere ev sahipliği yaptığını belirten Seyfettin Selim, “Kimin başpehlivan olacağını şimdiden kestirmek mümkün değil” dedi.

Önümüzdeki yıl geçilecek olan yeni sistemi de değerlendiren Selim, yeni sistemin şimdiden yağlı güreşlere çok büyük heyecan kattığını söyledi. 2024 yılında düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne sadece hak eden pehlivanların katılacağını belirten Seyfettin Selim, bir kez daha ağalık ihalesine gireceğini belirterek, 663. Kırkpınar Ağalık İhalesi’nin karşılığının kendi gözünde en az 22 milyon Türk Lirası olduğunu söyledi.

 


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin