CHP Belediye Başkanı adayı Av. Gencan Akın Genel Merkez desteği ile esnaf gezilerini sürdürdü

0

CHP Belediye Başkanı adayı Av. Filiz Gencan Akın, yerel seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte, parti genel merkezinden destek de alıyor. Önceki Genel Sekreter Yardımcısı ve Genel Başkan Yardımcısı olan eski milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Edirne’ye gelerek Gencan Akın’ın çalışmalarına katıldı.

Esnaf gezilerinde büyük ilgi gören Filiz Gencan Akın, dün Yediyolağzı esnafları, Selimiye Meydanı’ndaki esnaflar ve Selimiye Arastası Çarşısı’nda bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde, Gencan Akın’a gösterilen ilgi ve alaka oldukça yoğundu ve vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirmek istediler.

Selimiye Arastası girişinde çiçekle karşılanan Gencan Akın, esnafları dolaşırken sorunlarını dinledi ve ekonomik sıkıntıların azaltılması için hazırlanan projeleri anlattı. Burada gazetecilere yaptığı açıklamada, projelerinin geniş yankı uyandırdığını ve herkesin ilgisini çektiğini belirtti. Ancak, ekonomik sorunların hala birçok kesimin en büyük endişesi olduğunu vurgulayarak, bu sorunların çözümü için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, yönetim anlayışının kolektif olduğunu ve halkla birlikte Edirne‘yi daha iyi bir yere getireceklerini vurguladı.

Gencan Akın’a destek vermek için gelen eski milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Edirne’nin Cumhuriyet’in aydınlık yüzü olduğunu ve CHP’nin bu kentte zafer kazanacağına inandığını dile getirdi. Akın ile kucaklaşmasının ardından esnaf gezilerine katıldılar. Esnaf ziyaretlerine, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve belediye ile il genel meclisi adayları da katıldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir