Genç Kürsü’de Türkiye-AB İlişkileri ve Turizme Etkileri Ele Alındı

0

  • Edirne’de düzenlenen Genç Kürsü etkinliğinde, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkilerin turizm sektörüne etkileri tartışıldı.

Türk Ocakları Edirne Şubesi Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Genç Kürsü” etkinliğinin sekizinci oturumu, Deveci Han Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinlikte Gençlik Kolları üyesi Sercan Ece, “Türkiye – AB İlişkilerinin Türkiye Turizmine Etkileri” başlıklı bir sunum yaptı. Ece, sunumuna Avrupa Birliği’nin kuruluş sürecini anlatarak başladı ve Türkiye ile AB arasındaki diplomatik ilişkileri tarihsel bir perspektiften ele aldı. AB’nin Türkiye’ye yönelik tutumunun ve bu durumun turizm sektörü üzerindeki etkileri üzerinde durdu. Ayrıca, Türkiye’nin ekonomik ve güvenlik sorunları nedeniyle turizm sektörünün nasıl etkilendiğini detaylandırdı. Sunumun sonunda, bu sorunlara yönelik alınması gereken önlemlere ve çözüm önerilerine vurgu yaptı.

 


Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Sizinle ne düşündüğümüzü paylaştığımız gibi, sizin düşüncelerinizi de duymak istiyoruz! Yorumunuzu paylaşın, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Sınır Ötesi Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin