Merhume Hatice Arda HAK’ın rahmetine kavuştu

0

Vefat Başsağlığı Edirne’nin tanınmış simalarından iş, insanı Edine Turizm Tarih Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Denetim Kurulu Başkanı Sayın Sami Arda ile Hasiye ve Mustafa Arda’nın Anneleri Hatice Arda HAK'ın izni ve isteğiyle dünya misafirliğini tamamlayıp HAK'ın rahmetine kavuştu, akıbeti hayr, ruhu şad, mekânı cennet, makamı firdevs olsun.

 

Vefat Başsağlığı

Edirne’nin tanınmış simalarından iş insanı, Edine Turizm Tarih Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği Denetim Kurulu Başkanı Sayın Sami Arda ile Hasiye ve Mustafa Arda’nın Anneleri Hatice Arda HAK’ın izni ve isteğiyle dünya misafirliğini tamamlayıp HAK’ın rahmetine kavuştu, akıbeti hayr, ruhu şad, mekânı cennet, makamı firdevs olsun.

Cenazesi 15 Mart 2023 günü Cuma namazından sonra Dokuzhöyük Köy mezarlığına defin edildi..

Ahiret yurdunda mutlu ve huzurlu olsun inşallah.

Kutlu Tini Şad Mekânı Cennet Olsun…

Akşamı da Dokuzhöyük Köyünde ki cenaze evinde merhumenin hayrına iftar yemeği verildi.

Merhume Hatice Arda’nın cenazesinde çok sayıda eş, dost, akraba ve yakınları bulunurken, Ülkücü zümrenin efsane isimlerinden Yusuf Ziya Arpacık ve Muzaffer Doğan’ın yanı sıra Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Tapu ve Kadastro Xıv. Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir, Edirne Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Şahin ile ETUS Başkanı Hakan Giyik, iş insanı Saltuk Buğrahan Budak gibi isimlerinde katıldığı dikkati çekti.

Merhume Hatice Arda’nın ailesinin, yakınlarının ve sevenlerinin acılarını yüreğimizde hissediyoruz, sabırlar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir