Meriç ilçesinde son zamanlarda öğrencilere yönelik bir dizi etkinlik ve atölye çalışması düzenleniyor.

  • Meriç ilçesinde son zamanlarda öğrencilere yönelik bir dizi etkinlik ve atölye çalışması düzenleniyor.

Bu sefer, Meriç Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonla, öğrenciler Meriç‘teki Mandadere Mesire alanına götürüldü.

Öğle saatlerine denk getirilen etkinlikler, öğrencilere sucuk ekmek ve ev yapımı kek ikramıyla başladı. Ardından öğrenciler, daha önceden hazırladıkları ve özenle boyadıkları kuş yuvalarını Mesire alanındaki ağaçlara astılar. Yeşilay Haftası kapsamında yapılan etkinliklerde, öğrenciler bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlılıklarını pankart ve dövizlerle gösterdiler. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı basketbol antrenörü eşliğinde öğrenciler, Mesire alanındaki spor tesislerinde basketbol kursuna katıldılar.

Kuş yuvası çalışmasıyla çevreye duyarlılıklarını gösteren öğrenciler, bağımlılıkla mücadele konusunda toplumsal bilince katkı sunmanın yanı sıra spor yapmanın keyfini yaşadılar. Son olarak, kendileri için ayrıca bir eğlence olan yüz boyama etkinliği düzenlendi ve öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk açıkça görülebiliyordu.

Günümüz şartlarında bu kadar çok etkinliği organize etmek ve gerçekleştirmek oldukça başarılı bir iş. Yetkilileri bu başarılı organizasyonlarından dolayı kutluyoruz. Bundan sonra da öğrencilere yönelik bu tür faaliyetlerin devam etmesini umuyoruz ve takip edeceğimizi belirtmek istiyoruz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir