Deprecated: jetpack_form_register_pattern işlevi, jetpack-13.4 sürümünden başlayarak kullanımdan kaldırıldı. Bunun yerine Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern kullanın. in /var/www/vhosts/sinirotesigazetesi.org/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
MHP Uzunköprü’de 2’yi kucakladı – Sınır Ötesi Gazetesi

MHP Uzunköprü’de 2’yi kucakladı

0
  • Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantılarına Uzunköprü ve Keşan’da devam etti. Edirne Milletvekili adayları Ali Özer, Ayvaz Yalaza, Hatice Ser, Hülya Balkan ve kalabalık partili gurubu ile ilçeyi ziyaret ederken Uzunköprülülerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Milletvekili Adayı Ali Özer: “Bir süre önce seçim gezilerine başladık, Edirne Merkez, Süloğlu, Lalapaşa ve Havsa ilçelerimizde gördüğümüz ilgiden çok memnun kaldık, Uzunköprü ilçesine yaptığımız ziyarette halkın bizi coşku ile kucaklaması şevkimizi ve davamıza olan inancımızı arttırdı. Biz MHP olarak Edirne’den 1 milletvekili kesin çıkaracağız gözü ile bakarken Uzuköprü ve Keşan ilçelerimizde gördüğümüz ilgi ve halkın coşkusu, 2. Milletvekilini de garantilediğimiz, hatta Keşan’da ise perçinlediğimizin göstergesi oldu.” dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, seçim çalışmaların uzun süreçli olduğuna dikkati çekerek, “Biz seçim çalışmalarımıza şimdi başlamadık. İl Başkanlı seçilir seçilmez zaten devam eden seçim çalışmalarımıza Uzunköprü’de İlçe Başkanımız Onur Özer Ser ile devam ettik. Aday tanıtım toplantısı için geldiğimiz ilçemizde Onur Özer Ser başkanımız ile birlikte geçmişte yaptığımız çalışmaların nimetlerini verimli bir şekilde topladığımızı gördük.” şeklide konuştu.

MHP Edirne Milletvekili Adayı Ayvaz Yalaza, “Cumhur İttifakı’na verilen her oy Türk ve Türkiye Yüzyılına destek, zalimlere tepki, teröristlere ceza, huzura davet, bereket ve güvenliğe çağrıdır. Nihayetinde ve nitekim “AZİZ MİLLETİMİZ SIRA SİZDE” sloganı ile devam eden ilçe Aday Tanıtım toplantılarında “Keşan’ın MHP’nin kalesi olduğu görülecek 2 adayımızın seçilme garantisini perçinleyeceğiz.

Bizim siyasi bir çizgimiz, bizim kırmızı çizgilerimiz var, o da vatan, bayrak, ulus ve Türk Milliyetçiliği, Turan davası. Bütün bu çizgileri barındıran tek siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu Edirne seçmeni biliyor..

Dikkat edeceğimiz ve taviz veremeyeceğimiz bir tavrımız, tutumumuz var. Bizim için Ordulu, Ankaralı, Muğlalı, Edirneli, Kahramanmaraşlı, Sinoplu, Diyarbakırlı vatandaş aynı değerdedir. Farklı kültürlerde ki farlı insanlar gelincik misali bu ülkenin farklı yerlerine yerleşmiş. Bu mozaik bizim zenginliğimizdir. Ama bu zenginlikte ki ülkenin geldiği kilit noktaya üzülüyoruz. Türkiye de ki radikal terör örgütlerin uzantısı siyasi partilerin oylarının yükseldiğini üzülerek görüyoruz. Terör örgütlerine göbekten bağlı olan bilgisiz ve bilinçsiz insanların verdiği oylarla güçlenip, gelecekte ülkeye zarar vereceğini bildiğimiz için endişeleniyoruz. Fikir ayrılıklarının düşmanlığa dönüşmesine izin vermeyeceğiz.

Milletin varlığının kıyamete kadar sürdürülmesi düşüncesi bütün hakların üstünde kutsal bir vazifedir. Sorunlara mantıklı çözümler üreterek daha fazla seçmen kazanıyoruz.Bu ülkenin yenilenmeye, yeni sistemlere ihtiyacı var, bunun için düğmeye basma zamanı geldi.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Adayı Hatice Ser: “Biz köşemizde oturma dönemini bıraktık. Hiçbir konuda suçlu aramaya gerek yok, çözüm üretiyoruz. Bu ülkenin ve milletin artık kardeşliğe, huzura, birliğe ihtiyacı var.

Türkiye’de istikrarı oluşmasını engellemek için oluşturulan, Fetö, Devrimci Halk Kurtuluş Partisi/Cephesi (DHKP/C), MKP (Maoist Komünist Partisi), TKP/ML – KONFERANS, Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) adlı yasa dışı sol örgütler, PKK/KONGRA-GEL (Kürdistan Halk Kongresi-KHK), Kürdistan Devrim Partisi (PŞK), Kürdistan Demokrat Partisi/Bakur (PDK/Bakur) adlı bölücü örgütler ile Hizbullah, Hilafet Devleti (HD), İslami Büyük Doğu Akıncılar Cephesi (İBDA/C), Tevhid-Selam (Kudüs Ordusu) ve El Kaide Terör Örgütü Türkiye Yapılanması gibi il legal fraksiyonlara karşı bir olmalıyız, bütün olmalıyız.

Âdem ile Havva’nın rengi ne ise, Türk Bayrağının rengi ne ise bizim rengimiz de odur. Yoksa ülkeyi elimizden götürecekler. Biz doğruyu söylüyoruz ve kimse ile kavga etmiyoruz.

Her zaman parti oyunun yükselmesi için çalışmalar göstermeye dün olduğu gibi bu gün de devem edeceğim. Milliyetçi Hareket Partisi bir idoldür, bir davadır. Devletin menfaatleri neyi gerektiriyorsa Milliyetçi Hareket Partisinin tavrının o yönde olduğunun gerçeğini Türk Milleti biliyor. Bizim Sadakatimiz, şahıslara değil, Türk Devletine, Türk Milletine ve Türk Töresinedir.” sözleri dikkati çekti.

Milletvekili Adayı Hülya Balkan: “Edirne’nin çözülmesi geren öncelikli sorunları var, bunları çözmek için, MHP Edirne Milletvekili adayı olduk. Sorunları gündeme getirmek, çözüm bulunmasını sağlamak için mecliste olacağız. bazı şehirlerin ruhu olduğuna inanıyorum. Hani manevi anlamda mistik bir havası, şiirsel, tarihsel özellikleri olan bir şehir. Edirne’m tarihi eserler, kültür, medeniyet açısından mükemmel bir geçmişe sahip olmasına rağmen, aslında tam manasıyla tarihinde; tarihiyle kavuşamamış,  buluşamamış bir şehir. Edirne bir tarih akvaryumu. Ağır sanayiyi Edirne’ye getirerek, Edirne’yi geçmiş ve görkemli tarihi ile buluşturamayız.

Eğitimi ve kültürü turizme uyarlayarak geçmişimizin ihtişamını bugünümüze ve yarınımıza taşıyacak yatırımlar yapılması lazım. İlin tarihini ön plana çıkarmamız lazım. Birçok ilde bu gerçekleştirilmiş. Biz sadece gelen turiste Alipaşa Çarşısını gezdirip gönderiyoruz. Nereden gelirse gelsin Edirne’de en az bir gece konaklatacak bulunduğu saat ve günler süresince sadece tarihi eserlerimizle değil bunun yanında kültürel geçmişimizle de tanıştırmayı sağlayacak projeler üretilmesi lazım.

Dördümüz birden Türkiye Büyük Millet Meclisinde Edirne’lileri temsil edemesek dahi seçilemeyen arkadaşlar seçilen arkadaşlarımızın ilimizde ki temsilcisi, kulağı, elçisi olacağız. Mecliste ki arkadaşlarımıza ulaşamayan halkımız sorunlarını rahatlıkla İl, İlçe Başkanlarımızla ve bizlere iletebilecekler” dedi.

            

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir