Selçuk Hocayı uyuttular bekliyoruz. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.

0

Selçuk Hocayı uyuttular bekliyoruz. Allah rızası için dualarınızı eksik etmeyin.

Dualarımız seninle Selçuk Hocam

Sağlık çalışanları doktor hemşire hasta bakıcı ve diğerleri. Hani zaman zaman bağırıp hakaret ettiğimiz dövmeye, olmadı vurmaya kalktığımız! Bu insanların hakları ödenmez. Siz hastaneye gitmeye korkarken onlar salgın hastalıkla burun buruna.

İşte şu an biri hasta tedavisiyle uğraşıp uykusuz nöbetlerdeyken Corona virüsü kaptı. Göğüs Cerrahı Opr. Dr. Selçuk Köse iyi olacak inşallah. Karantina sürecini atlatacak ama ben onun kıymetini onun nezdinde tüm sağlıkçıların kıymetini önemini bir kez daha hatırlayıp sizlerin de unutmamasını diliyorum. Geçmiş olsun. Allah seni korusun tüm hasta olanlara şifalar diliyorum.

Sağlık Bakanlığı tarafından Corona virüs olarak halk arasında bilinen Covit 19 virüsü ile ilgili günlük yapılan basın toplantısında Sağlık Bakanlığı basın sözcüsünün’ açıkladığı verilerine göre son 24 saatte ülkemizde 46 yeni vaka tespit edildi. Bu tespit edilen yeni vakalarla birlikte ilk vakanın görülmesinden bu yana toplamda ülkemizde vaka sayısı 464 ulaştı. Şu ana kadar 78 kişinin hastanelerde tedavi gördüğünü ve 16 kişinin de yoğun bakım ünitelerinde olduğu açıklandı. 72 vakanın ise kaynağı nereden bulaştığı bilinmeyen öksüz vaka olduğu belirtildi. Toplamda hayatını kaybedenlerin sayısının 6 olduğu ve bu kişilerin toplamının erkek olduğunu da açıklandı.

LÜTFEN YARDIM EDİN…ACİLEN FAVİPİRAVİR bulmamız gerekiyor. Reçete görselde.
Selçuk için bugün alınan karar uyandırılmaması yönünde. İyiye gidiş tespit edilemedi ne yazık ki …😫
Korona teşhisiyle, son olarak yoğun bakımda tedaviye alınıp uyutulan… Göğüs Cerrahı Opr. Dr. Selçuk KÖSE’nin en son durum raporu…
Bizzat ilgilenen, çare olmaya çalışan tüm dostlara teşekkürlerimi sunuyorum…Tüm hastalara, hastalara şifa olan ve şu an şifa bekleyen tüm hekimlerimize acil şifalar diliyorum…😔

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir