Deprecated: jetpack_form_register_pattern işlevi, jetpack-13.4 sürümünden başlayarak kullanımdan kaldırıldı. Bunun yerine Automattic\Jetpack\Forms\ContactForm\Util::register_pattern kullanın. in /var/www/vhosts/sinirotesigazetesi.org/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Av. Tekin: “SP Mecliste Grubunu kurdu” – Sınır Ötesi Gazetesi

Av. Tekin: “SP Mecliste Grubunu kurdu”

0

TBMM’de grup kurma görüşmelerinin bir süredir devam ettiği Saadet Partisi ve Gelecek Partisinin Meclis’te grup kurduklarını ifade eden Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, “İki partinin toplamda var olan 20 milletvekili, Saadet Partisi logosu altında TBMM’de grup oluşturmuştur. Kürsülerde, meydanlarda dile getirdiğimiz konuların siyasette de dile getirilmesi için grup ihtiyacı olmuştur. Biz sadece itiraz etmek, karşı çıkmak için Meclis’te bulunmayacağız.

Eğer bizim tasvip edeceğimiz konular gündeme gelirse ve bu konular milletin faydasına olacaksa biz bu konuya destek vereceğiz. Çarşamba günü saat 9.15’te ilk grup toplantımızı yapmış olacağız inşallah. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde aynı çatı altında milletimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bizler biliyor ve inanıyoruz ki “Birlikte rahmet vardır.” Bu birlikteliğin bereketiyle heyecanımız çok daha yüksek,  azmimiz çok daha güçlü olacak. Türkiye’nin yeniden huzur bulması, insanımızın yarınından endişe etmediği,  geleceğini bu topraklarda inşa etmek isteyen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmesi için; adalet, liyakat ve refahın tesis edildiği bir Türkiye için, Türkiye’nin Geleceği için Saadet Partisi çatısında daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz . Türkiye'nin Geleceği, milletimizin Saadet'i için yeniden bismillah. Milletimize ve  ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir