Milliyetçi Hareket Partisi 2019-2024 Dönemi Keşan Belediye Meclis Üyesi Barbaros Tokgöz Beyin Teşekkür ilanı

0

Milliyetçi Hareket Partisi 2019-2024 Dönemi Keşan Belediye Meclis Üyesi Barbaros Tokgöz

Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve 2019-2024 Dönemi Keşan Belediye Meclis Üyesi Barbaros Tokgöz

2019-2024 yerel yönetimler seçimlerinde, bizleri bu göreve layık gören başta genel merkezimiz ve teşkilatlarımızın gayretleriyle, Keşan halkının takdiriyle göreve seçildik. Bu süreçte hayırlı hizmetlere vesile olduk. 5 yıllık hizmet sürecinde bize destek veren ve bu göreve layık gören seçmenlerimize ve tüm halkımıza sonsuz şükranlarımı ifade etmek isterim.

2024 yerel seçimlerin ülkemize, milletimize ve bölgemize hayırlara vesile olmasını diler, milletimizin takdiriyle demokrasinin hakimiyetini saygıyla karşıladığımızı belirtmek isterim. Sandıktan çıkan sonuçların halkımızın mesajlarının farkında olduğumuzu ifade etmek isterim.

2024 yerel seçimlerinde seçilen Cumhur İttifakı meclis üyelerinin Keşan halkından aldıkları yetki ve sorumluluğu en iyi şekilde değerlendirip savunacaklarına ve Keşan halkı için fayda sağlayacaklarına olan inancımız tamdır. “Siyaset uzun soluklu yoldur”

Bundan sonraki süreçlerde, partim ve şahsım adına kayıtsız şartsız verilecek olan tüm görevlerde teşkilatçılığın misyonu gereği, liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin bir adım arkasında her daim emrinde olacağımı beyan ederim.

Bu vesileyle, Edirne teşkilatlarımız ve Ülkü Ocakları teşkilatlarımız başta olmak üzere, bu dava ve ülkü için gönül vermiş tüm ülkücü kardeşlerimize ve dava arkadaşlarıma en kalbi muhabbetlerimi iletir, teşekkür borcumu ifade etmek isterim.

Saygılarımla,

Milliyetçi Hareket Partisi

2019-2024 Dönemi Keşan

Belediye Meclis Üyesi

Barbaros Tokgöz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir