Önceki Dönem MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan Saldırıya Uğradı, Darp Edildi. Tercan: ‘Şiddet Demokratik Süreçlere Yapılmış Bir Saldırıdır”

0

• Önceki dönem MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Önceki dönem MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin bir basın açıklaması yaptı.
  • Önceki dönem MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, kendisine yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin bir basın açıklaması yaptı. Tercan, saldırının ardından basına yaptığı açıklamada olayın tüm detaylarını paylaştı ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Tercan, saldırıya uğradığı olayla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Bugün yaşadığım bu çirkin saldırı, sadece şahsıma değil, demokratik süreçlere ve siyasi atmosfere yapılmış bir saldırıdır. Şiddetin hiçbir türünü kabul etmediğimizi ve demokratik hakkımızı kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğimizi belirtmek isterim.”

Tercan, saldırının arka planı ve saldırganın kimliği hakkında ise şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığını belirtti ve yetkililerden konunun en kısa sürede aydınlatılmasını talep etti.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, saldırıya uğradığı bu olayın demokrasiye ve siyasi sürece yönelik bir tehdit olduğunu vurgulayarak, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi.

Basın açıklamasının sonunda Zakir Tercan, kendisine destek olan herkese teşekkür ederken, hukuki sürecin başlatıldığını ve olayın takipçisi olacaklarını ifade etti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir